Party Témák

Minden korosztálynak megvannak a saját igényei. Programjaink és elfoglaltságaink többéves tapasztalaton alapulnak, így minden korcsoportot megfelelően tudunk megszólítani.

Kisebbeknek: 3 – 7 éves korúakkal varázslatos kellékeink segítségével szórakoztató, könnyű, játékos foglalkozásokat tartunk.

Idősebbeknek: 8 – 11 évesekkel egyedi koreográfiát, vagy egy mini színdarabot tanulunk és adunk elő.

Bármit is választotok, gyermeked saját zsúrján igazi sztárnak érezheti magát!

Bevetjük kreativitásunkat és megvalósítjuk!

Sohaország

Olyan fiúknak és lányoknak, akik soha nem akarnak felnőni.

Egy vidám és lelkesítő buli, egy nagy kaland, amelyben a gyerekek ellátogatnak Sohaországba. Végigsétálnak a kalózok deszkáján, hableányokkal úsznak, kalózokkal buliznak, elbújnak az indiánok elől, vezethetik a hajót, elmenekülnek a krokodilok elől, kincset keresnek és egy kis tündérporral gazdagodva végül hazarepülnek. Persze mindehhez az kell, hogy a szülinapos gyermek legyen az események középpontja, aki utat mutat a többi kis vendég számára. A Sohaország zsúrhoz számos fantasztikus jelmez közül válogathattok.

A gyermeked lehet Tündér, Hableány vagy Kalóz.

Filmcsillag

Olyan lányoknak, fiúknak, akik saját műsoruk sztárjai szeretnének lenni

Legyél kedvenc színészed/színésznőd egy napra és rendezünk neked egy mini műsort. Irányított improvizációs játékkal összeállítunk a gyerekekkel egy műsort, amelyet a zsúr végén előadnak a szülőknek, ahol természetesen a szülinapos gyermek lesz a főszereplő! 4-7 éveseknek sok-sok kellékkel, csodás jelmezekkel és izgalmas dráma-játékokkal biztosítjuk a mókát, kacagást. A profi kellékekkel és jelmezekkel tuti beleélik majd magukat a szerepükbe a kicsik!

Néhány ötlet: Hanna Montana, High School Musical, Óz a csodák csodája, vagy bármi ami most menő.

Királylány

Olyan lánykáknak, akik szeretnék egy napra viselni a koronát.

Ezt a saját szemeddel kell látni, hogy elhidd! A mi királylányaink csak a legszebb ruhákat viselik, gyönyörű fejdísszel kiegészülve. Kiskirály jelmezek a fiúvendégeknek! Elegáns, kecses táncok és játékok, alkalomhoz illő kellékekkel. Látogass el a Disney hercegnők fantasztikus világába, Aladdin varázsszőnyegén, Ariel tengeralatti kincsestárába, táncolj Belle kastélyában.

Választható motívumok: Disney, Mini Egér, Balett

Popsztár

Színpadra termett gyerekeknek

Válaszd ki a dalt és mi elkészítjük a koreográfiát úgy, hogy te leszel a színpadon a középpontban. Mi hozzuk a jelmezeket, a sminket és a buli végén vendégeiddel együtt előadhatjátok a szülőknek a tanult koreográfiát. Lépj a rivaldafénybe! 4 – 7 éves kor közötti gyerekekkel egy rövid funky koreográfiát tanulunk és adunk elő, valamint sok-sok táncos játékkal szórakoztatjuk őket a zsúr ideje alatt. Csillogó jelmezek, menő kalapok és fejdíszek, mikrofonok és egyéb kiegészítőkkel gyermeked igazi hírességnek érezheti magát a nagy napján.

Cirkusz

Móka és kacagás a nagy porondon.

Trükkök, zsonglőrmutatványok, ördögbot, tányérpörgetés, szalagok, tánc és tornászmutatványok. Vicces ügyességi játékok, mint a híres cirkuszi akadálypályán. Levezetőként pedig nyugató játékok, mint az „alvó bohócok” mielőtt elbúcsúzunk a cirkusztól.

Tornával, gimnasztikával kiegészíthető. Tanulj meg bukfencezni is a bulidon!