Dance Craze Academy

Miért a DCA?

A Dance Craze Academy-nél a gyermekek elhivatottságát és szenvedélyét tápláljuk. A tánc, dráma és ének növeli az önbizalmukat, fejleszti a memóriájukat és nem utolsó sorban szép tartest alakít ki. Nemcsak a hajlékonyság fejlődik, hanem a tér-, és ritmusérzék is. A családias, ám nemzetközi környezetben az angol nyelvet is kiválóan tudják gyakorolni, miközben szupersztárnak érezhetik magukat.

Erősítjük a csapatmunkát és minden táncost arra ösztönzünk, hogy a saját képességeiknek megfelelő maximumot elérjék. Tesszük mindent brit módszerekkel, anélkül, hogy túlzott versenyt keltenénk a gyermekek közt. Bárki csatlakozhat, kortól és előképzettségtől függetlenül! A kiváló hangulatnak köszönhetően pillanatok alatt elérjük, hogy különlegesnek érezzék magukat!

Tanáraink folyamatos továbbképzésben részesülnek, így mindig a legfrissebb információknak megfelelően építjük fel a programot és elkerüljük a sérüléseket. Sok tradicionális és sokat használt gyakorlatról bizonyították már be, hogy valójában káros a növekvő szervezetnek és a kezdőknek. Mi körültekintően választunk és számunkra a biztonság az első és legfontosabb.

TIsmétlés a tudás atyja, ám nálunk ez sem unalmas! Vidám gyakorlatokban és táncrutinokban rejtjük el észrevétlenül. A tanulás játékkal és fantáziával kapcsoljuk. A vizsgákra és év végi előadásra felkészülés során keményen dolgozunk a megérdemelt sikerért. A pozitív megerősítés és a csapatmunka fantasztikus eredményeket hoz!

A tánc tanulása egy hosszú folyamat, mely nem egyetlen éjszaka alatt zajlik le. Mi nem siettetjük ezt. A mércét mindig úgy állítjuk be, hogy a kihívás megfelelő mértékű legyen, de a fiatal szervezeteknek legyen idejük tanulni és alkalmazkodni – elkerülve ezzel a rossz technikát és a sérüléseket. Minden óra remek hangulatú és szórakoztató – ez nagyon fontos számunkra.

A mozgás, zene és jelmezek szerintünk minden esetben az életkornak megfelelő kell, hogy legyen. A táncosainkat nem állítjuk be koruknál érettebbnek, inkább próbáljuk őket fiatalon tartan. Ízléses és családias környezetet biztosítunk.

Mi a DCA-nél nagyon is családnak érezzük magunkat. Osztozunk a szenvedélyen, együtt fejlődünk, de a bajban is éppúgy összetartunk. A tánctanulás csak egy része a DCA-nek!

Az első néhány alkalom:

Az első nap mindig kóstolókból áll. Sok mindent kipróbálunk, hogy lássuk mi illik leginkább a gyerekekhez. A csoportokat korosztályokhoz, képességekhez és baráti csoportokhoz alkalmazkodva osztjuk be.

Általában arra kérjük a szülőket, hogy ne nézzék az órákat, hogy ez ne vonja el a gyerekek figyelmét. De természetesen ez nem vonatkozik az első órára, illetve a különleges alkalmakra, ha például a nagymama látogat a városba.

Az első alkalmak egyikén a táncosok méreteit levesszük tánc ruházat rendeléshez, illetve cipő bérléshez.

Mit viseljünk?

A DCA egyenruhái szabad mozgást tesznek lehetővé és kényelmes viselet nyújtanak. Ugyanakkor a tanárok számára lehetővé teszik, hogy a gyermek testét jól lássák, így a hibákat korrigálni tudják.

Az első alkalomra bármilyen kényelmes viselet megteszi, de ha már van táncos ruhád, abban is jöhetsz!

Mit hozzunk magunkkal?

Egy üveg vizet, egy kis egészséges harapnivalót, na meg egy nagy mosolyt és persze sok-sok energiát!

Dance Craze Academy Bt.  |  Adószám:  20330440-1-42