Musical Tánc

A gyermekek megtapasztalhatják a rivaldafényt, a tánc és előadó művészet varázsát. A kemény munkát móka és szórakozás mögé rejtjük, miközben a gyerekek megismerkednek a sztepp, balett (csak a kicsiknek), színpadi tánc, street, freestyle, ének és dráma rejtelmeivel. Mindeközben felkészülünk a választható vizsgákra és a nagy színpadi előadásra is!

A tananyag, melyet használunk, úgy lett kifejlesztve, hogy a jövőben erős alapot adjon a további táncos képzéshez, amely a mai kisgyermekek számára megfelelő és helytálló. Jó móka tanulni és kifizetődő tanítani. Ezek a tanmenetek segítenek a gyermekeknek fejleszteni a fizikai képességeket, erőnlétet, kreativitást, kifejező készséget és a muzikalitást, zenei stílusok egész sorát felvonultatva. Például csak maga a sztepp segít a ritmustanulásban, a koordináció, a zenei hallás és az odafigyelés fejlesztésében, és a gyerekek imádják a cipőjük hangját.

Ahogy a táncosok felkerülnek a délutáni csoportokba, minden sokkal pörgősebb és intenzívebb lesz. Háromórányi tánc, jókedvvel töltve, egy kis énekkel és színjátszással megfűszerezve. Mindenféle tánc és zenei műfajok keveréke, a Musical Tánc hihetetlen magasságokba repít. Rajtad a reflektorfény!

Minden év egy kicsit más, mivel mindig a gyerekekre hangolunk, az előadást az erősségeiknek és érdeklődési körüknek megfelelően alakítjuk, majd egy professzionális színházban bemutatjuk. Részben a tánc technikákra, részben a koreográfiákra fókuszálunk. Az elkötelezett gyermekeknek lehetőségük van vizsgákat tenni.


Sztepp

A sztepp maga a ritmus és a ritmus maga a sztepp. A gyökerei mélyre nyúlnak és szerteágazóak. Az amerikaiak szerint az afrikai jazz korából származik, de természetesen az írek is magukénak tudják. Az angolok kopogós, facipős táncaikból eredeztetik. Bárkinek is legyen igaza, a sztepp a mai napig éppoly népszerű, mint a Fred Astaire és Gene Kelly musicalek fénykorában. Evergreen show-k, 42nd Street és a Crazy For You, és a kissé frissebb Stomp és Tap Dogs remekül mutatják a sztepp műfaji sokféleségét, zenei szinten is.Dráma és Ének

A célunk ezzel a programmal – amellett persze, hogy a gyerekek jól érzik magukat – hogy fejlődjön a személyiségük, szociális készségeik és önbizalmuk. Kiváló alkalom ez az önbecsülés építésére, a kommunikáció gyakorlására, na és persze a színpad megismerésére, a színpadi jelenlétfejlesztésére. Természetesen tesszük mindezt a korcsoportoknak megfelelő szinteken és módokon. Ne feledkezzünk meg a multi-kulturális, nemzetközi környezet jótékony hatásairól és az angol nyelv használatáról.Színpadi Tánc

Ez az izgalmas táncforma széles spektrumon mozog a musicalek és a színház világában. A nagy sikerű előadások, mint a Grease, My Fair Lady, Bombay Dreams, Az oroszlán király, mind-mind különböző stílusúak, de a színpadi tánc zászlaja alatt egyesülnek. Nem pusztán táncról van itt szó, hanem színpadi előadásmódról, kellékek és smink használatáról, színpadi jelenlétről, de nem maradhat el az improvizáció és a zenéhez való alkalmazkodás sem. A testet gyakorlatokon keresztül készítjük fel a nagy feladatra. Mindeközben azonban az amatőr és profi táncosok olyan fontos készségeket sajátítanak el, amelyek manapság elengedhetetlenek.


További információért az árakkal és az órarenddel kapcsolatban kattints ide.