Általános Kölcsönzési Feltételek

1. Ha az idő megengedi, a jelmezek méretezhetőek. Azonban érdemes észben tartani, hogy jelmezeink lycrából készülnek, ami idomulni tud a növésben lévő diák méretéhez.

2. Rendeléskor a teljes árból 100% kauciót kérünk. Ezt az összeget visszaadjuk, amikor eredeti állapotukban visszakapjuk a jelmezt.

3. A kauciót a megrongálódott, vagy hiányzó jelmezek pótlására, javítására fordítjuk. Ha ez az összeg nem fedezi a károkat, a különbözetet a bérlőnek ki kell fizetnie.

4. A bérlő beleegyezik, hogy kifizeti az elvesztett, vagy tönkrement jelmezt.

5. A rendelés teljes összegét köteles kifizetni a jelmez átvételekor, vagy azelőtt.

6. A kölcsönzés ideje megbeszélés szerint, figyelembe véve az esetleges fotózásokat, ruhapróbákat. Késés esetén jelmezenként 1500 forintot számolunk fel naponta.

7. Mivel tudjuk, hogy még egy méreten belül sem vagyunk mind egyformák, kisebb átalakítások engedélyezettek, azonban kérjük, hogy ezeket is alakítsátok vissza és eredeti állapotban hozzátok vissza a jelmezt. A név cédulákat is el kell távolítani.

8. Egyedi kívánságokat felárral teljesítünk, a jelmez ára ilyenkor függ a felhasznált anyagok árától, illetve attól, hogy beszerzésük mennyi időt vesz igénybe.

9. Mi tudjuk, hogyan kell jelmezeinket tisztítani, így kérjük kedves bérlőinket, hogy mellőzzék a tisztítást, amíg náluk van a ruha.

10. Fizetéskor és/vagy a Bérleti Szerződés aláírásakor beleegyezel a fenti feltételekbe.