Referenciák

Íme, néhány igazi szülinapi party, amelyet sikerült varázslatossá tennünk.

Ne feledd. Ha van ötleted, de nem találod az oldalunkon, mondd el nekünk és mi valóra váltjuk!

Imádjuk a DCA partykat! A gyerekek (fiúk, lányok egyaránt) beöltözhetnek, táncolhatnak, játszhatnak, valamint egyéb kreatív foglalkozásokkal is szórakoztatják őket, míg a szülők lazíthatnak, beszélgethetnek. A profi tanárgárda magasan képzett és legfőképpen nagyon vidám csapat. Az eddigi két zsúrunk nagy sikert aratott.

- Sandra & Karsten Ruth

‘Öröm volt Sandra Knibbs-szel dolgozni. Kiemelkedően profi, barátságos és minden tőle telhetőt megtett, hogy biztosítsa, hogy boldogok és elégedettek legyünk a szolgáltatásával. Időt szánt arra, hogy meglátogasson bennünket olyan kosztümök széles választékával, amelyekről úgy gondolta, hogy megfelelőek lehetnek. A jelmezek, amiket kölcsönöztünk jó minőségűek voltak és fantasztikusan néztek ki. A gyerekek igazán élvezték, hogy valami szokásostól eltérőt viselhetnek. A jelmezek tervezése-szervezése általában időigényes feladat, de Sandra az összes stresszt levette a vállunkról.
A kosztümök mellet Sandra azt is megszervezte, hogy a tanárai több táncot is megkoreografáljanak a darabban. Emily lelkes volt és vicces. Remekül motiválta a tanulókat és gyorsan megtanulták a koreográfiákat. Rövid időn belül a vonakodó gyerekek is boldogan táncoltak. Az eredmény tökéletesen megfelelt az igényeinknek.
Sandra és Emily mindketten kivételesen igyekeztek a kedvünkre tenni és azonnal beépítették minden javaslatomat. Úgy éreztem, hogy megelevenedtek a gondolataim.
Sandra közreműködése örömmel töltött el minden szempontból, és nem haboznék, hogy újra igénybe vegyem a szolgáltatásait, sőt kifejezetten ajánlom mindenkinek!’

- Katie Benson

A Party Craze számos nagyobb rendezvényt is szervez: A Halloween bulin megállás nélkül vehettek részt a gyerekek kreatív hobby foglalkozásokon, volt beöltözés és egyéb játékok, mint a múmiatekerés, váltófutás, apple bobbing, diszkó és tánclépések Halloweeni slágerekre. Nonstop móka, ahol minden gyerek megtalálhatja a számítását.

- Bela Györgyi

Minden tökéletesen sikerült. Nem tudom eléggé megköszönni az egész szervezést. A gyerekeknek annyira tetszett, hogy az ott tanult koreográfiát előadják egy iskolai rendezvényen és még az is lehet, hogy indulnak vele egy tehetségkutatón. Nézzétek meg ezt a blogbejegyzést a buliról.

- Franko Ágnes, Gipszkorszak Playouse

Fantasztikus jelmezek: tökéletesen illenek a választott zsúr motívumhoz, a tanult táncokhoz és legfőképpen a gyerekekhez, akik viselik. Csodálatosnak tartom, hogy egy óra alatt ilyen hosszú koreográfiát sikerült megtanítani a kicsiknek. Legszívesebben újra és újra megnézném!!

- Dubis Zsani