A DCA Csapat


Sandra Knibbs

A DCA Alapítója / Tánctanár (AIDTA, APTD) / Koreográfus18 évvel ezelőtt egy maréknyi lelkes gyermeket kezdtem tanítani. Minden itt kezdődött és azóta meg sem állt! Mindig is erre vágytam: kisgyermekekkel és előadó művészetekkel foglalkozni. Ez nem igazán munka, inkább életstílus. Azóta is mindent megteszek, hogy a Dance Craze, Party Craze és English Craze a legjobbak legyenek, és a maximumot nyújtsák a diákjainknak.

Tánctanári képesítéseimet az International Dance Teachers’ Association-nél és a The Professional Teachers of Dancing-nél szereztem. Emellett képzett óvodapedagógus is vagyok. Az RAD és ISTD rendszerében is képeztem magam és három hónapot Dél-Afrikában töltöttem egy kihelyezett tanfolyamon. Minden évben továbbképzésen veszek részt, frissen tartom a tudásomat, az IDTA vizsgabiztosainak segítségével. Természetesen minden tudást továbbadok a tanáraimnak!

A szülinapi bulik, az előadó művészeteken keresztül való angol tanítás és a jelmezkölcsönzés a tánciskola mellett létrejövő igényekből keletkeztek. Én pedig örömmel bővítettem szolgáltatásaink körét!

Hiszem, hogy a környezetnek, amit teremtettem, versengéstől mentesnek kell lennie. Hiszem, hogy segítenünk kell a gyerekeket, építeni az önbizalmukat, hogy megtalálhassák önmagukat. Hiszem, hogy mindenkinek a saját képességeihez mért maximumot kell elérnie. Számunkra a vizsgák és előadások pozitív sikerélmények és az iskolának olyan családias hangulatot sikerült kialakítanunk, melyet igazán szeretek!Susie Lerch

Tánctanár / Koreográfus

Éltem Angliában is, és nemzetközi környezetben tanítottam hosszú éveken keresztül. Mindig is bolondultam a táncért, amióta csak az eszemet tudom. Tinédzser koromra már minden egyes percemet a stúdióban töltöttem!

Nem tartott sokáig, és már asszisztáltam a tanárainknak az órákon és az első adandó alkalommal beleugrottam a tánctanári képzésbe. Azon szerencsések közé tartozom, akik mindig is tudták, hogy mivel akarnak foglalkozni.

Sok különböző stílusban képeztem magam, emellett pilates oktatóként is képesítést szereztem. Több iskolában is tanítottam már, többek között három évig a Gustave Eiffel Budapesti Francia Iskolában is, ahol a street jazz, musical koreográfiák és báli keringő tanítása tartozott a feladataim közé.

2014-ben csatlakoztam a DCA-hez. Többféle stílust tanítok, szülinapi bulik házigazdája vagyok és természetesen a táborokban is részt veszek. Nagyszerű csapatot alkotunk!